De 10 ani împreună cu voi

Despre noi

 

Pizza ocupa un loc de onoare in topul micilor placeri ale vietii sau, poate pentru unii, pacatul interzis. Este gustoasa, miroase ademenitor de fiecare data si te satura.

Pronto Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare a produselor, a atentiei acordata clientului, oferind o experienta de neuitat.

slide3

Secretul Pronto Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.

Ce ne caracterizeaza :

• Orice produs al nostru este facut pe loc, imediat dupa primirea comenzii.
• Toate ingredientele sunt atent selectionate inainte de a intra in productie de catre o persoana special desemnat pentru acest lucru.
• Aprovizionarea cu legume se face zilnic si de aceea, indiferent de sezon, va garantam ca legumele noastre vor fi proaspete si cat mai bine alese.
• Pentru prepararea pizzei, a pastelor si a celorlalte specialitati folosim doar ulei de masline extravergine.

 La noi gasesti cea mai gustoasa pizza din oras!

Info

Preţurile afişate pentru ofertele de pizza 1+2 Medie, 1+1 Medie şi 1+1 mare se referă la pizza la bucată. Spre exemplu, dacă se cumpără oferta de pizza la 1+2 sau pizza la bucată, preţul este acelaşi.

La comenzi de pizza cu preţuri diferite se va achita pizza cea mai scumpă. Spre exemplu, la comandarea a două pizza "Pronto" şi două pizza "De Post", se plătesc două pizza "Pronto", iar cele două pizza "De Post" sunt Gratuite.

Gramajul specificat este cel dinaintea procesului tehnologic.

Comanda minimă este de 30 lei.